Hallo

 

Over mij

Even wat informatie over mij: mijn naam is Marc, christelijke wandelcoach. Zowel in mijn werk als erbuiten ben ik altijd met mensen bezig geweest. Ik heb altijd veel gehad met het uitgangspunt 'mensen zelf leren hun problemen op te lossen', verantwoordelijkheid te laten nemen. Na mijn studie Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de CHE in Ede heb ik 15 jaar werkervaring opgedaan als trainer/ coach waarin ik nog steeds veel plezier aan beleef. 

Daarnaast heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan met verschillende doelgroepen (o.a. asielzoekers en daklozen). De Utrechtse Heuvelrug heb ik als wandelgebied. Wandelen is voor mij erg waardevol, het is prikkelarm, de bossen geven rust en er komt ruimte voor aandacht. Aandacht voor God, voor jezelf. De basis voor de gesprekken liggen in het feit dat we allemaal als mens ten diepste geliefd en gekend zijn door Hem.

Ik maak graag gebruik van de Transactionele Analyse (dramadriehoek) en neem daar ook het omdenken graag in mee. Daarnaast ben ik helemaal weg van de genade van God, de enige brandstof voor een mensenhart, waarbuiten geen leven/ liefde is. Kenmerkend voor mij zijn eigenschappen als analytisch, gevoelig, creatief, eerlijk, echt. 

Aangesloten bij