top of page

Hallo

Anker 1

Over mij

Even wat informatie over mij: mijn naam is Marc, christelijke wandelcoach. Zowel in mijn werk als erbuiten ben ik altijd met mensen bezig geweest. Ik heb altijd veel gehad met het uitgangspunt 'mensen zelf leren hun problemen op te lossen', verantwoordelijkheid te laten nemen. God is met ons, God heeft ons lief, wat je ook doet en wie je ook bent. We kunnen volwassen omgegaan met anderen en onszelf, stoppen met patronen die in de weg zitten. God dwingt ons nergens toe, maar geeft ons vrijheid eigen keuzes te maken en zo verantwoordelijkheid te nemen. Ieder mens heeft onvoorwaardelijke liefde nodig om zich vrij te voelen. Deze vrijheid vind je pas als je weet dat ongeacht wat er gebeurt, je geliefd bent en blijft. Deze liefde is bij Jezus te vinden. 

 

Na mijn studie Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de CHE in Ede heb ik 15 jaar werkervaring opgedaan als trainer/ coach waarin ik nog steeds veel plezier aan beleef. Daarnaast heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan met verschillende doelgroepen (o.a. asielzoekers en daklozen maar vooral veel met jongvolwassenen). De Utrechtse Heuvelrug heb ik als wandelgebied. Wandelen is voor mij erg waardevol, het is prikkelarm, de bossen geven rust en er komt ruimte voor aandacht. Aandacht voor God, voor jezelf. De basis voor de gesprekken liggen in het feit dat we allemaal als mens ten diepste geliefd en gekend zijn door Hem.

Ik maak graag gebruik van de Transactionele Analyse (dramadriehoek) en neem daar ook het omdenken graag in mee. Daarnaast ben ik helemaal weg van de genade van God in Jezus, de beste brandstof voor een mensenhart. Kenmerkend voor mij zijn eigenschappen als analytisch, gevoelig, creatief, eerlijk en echt. 

Aangesloten bij

 

image.png
image.png
bottom of page